Stockholms Kaninhoppare

Bli medlem i Stockholms Kaninhoppare

Om du bor i Stockholm med omnejd och tycker att kaninhoppning är kul, då är Stockholms Kaninhoppare en klubb för dig. Tävlingar arrangerar vi ungefär 2 gånger i månaden, och vi har tävlingsplatser runt om i Stockholms län. Vi är oftast i Gulsippans parklek i Hässelby under utesäsongen och i Åkersberga under vintern. 

 

När du blir medlem blir du även automatiskt medlem i Sveriges Kaninhoppares Riksförbund och får tävla på alla officiella tävlingar runtom i landet. När medlemsavgiften är betald så kommer du inom en månad få ett svarsmail och bifogade dokument med den information du behöver för att komma igång som aktiv kaninhoppare. Som medlem får du Riksförbundets tidning "Rikshoppet" 4 ggr om året.

 

För att bli medlem måste du skaffa ett konto på http://www.skuttli.se. Från och med 1 juli 2016 sköts all administration där. När du skaffat ett Skuttli-konto klickar du i ”bli medlem” och vilken typ av medlemskap (Enskilt medlemskap eller familjemedlemskap) samt vilken klubb du vill bli medlem i (Stockholms Kaninhoppare). Sedan betalar du in medlemsavgiften på pg 251490-9 (200 kr för enskild medlem, 300 kr för familjemedlemskap (2 eller fler boende på samma adress)).

 

Det är jätteviktigt att du på inbetalningen skriver ditt namn samt att det är en medlemsavgift! Vi uppskattar också om en mailadress finns med på inbetalningen, så att vi lätt kan komma i kontakt med er om det skulle vara något!

 

När det är dags att förnya ditt medlemskap kommer du 2 månader innan få en påminnelse via Skuttli. Ju snabbare du betalar in desto bättre. Vänta inte till sista sekunden då det kan bli så att din inbetalning inte hinner komma in och då kan du missa någon tävling.

 

Saker som kan vara bra att känna till:

Familjemedlemmar måste bo på samma adress som huvudmedlemmen. Kontrollera att ni angivit samma adress på Skuttli. Är inte adresserna identiska så kommer inte familjemedlemmarna upp vid skapande av familjemedlemskap.

 

Medlemmar utan konto på Skuttli som ska ingå i familjemedlemskapet, måste läggas till av huvudmedlemmen via ”min sida”.

 

Medlemmar utan konto på Skuttli, som inte ingår i något familjemedlemskap, läggs till av klubbens medlemsansvariga.

 

För att kunna anmäla sig till tävlingar, måste betalningen av medlemskapet vara godkänt av klubben.

 

Vad behöver jag som medlem göra?

Gå in på ”min sida” och kontrollera om ditt medlemskap är inlagt på Skuttli. Om det inte finns inlagt; klicka på ”Förnya medlemskap” eller ”Bli medlem” och välj vilken typ av medlemskap du vill ha. När du har skapat medlemskapet, glöm inte att betala in summan till din klubb. Klubben måste godkänna betalningen för ditt medlemskap innan du kan anmäla dig till tävlingar igen.

 

Om medlemskapet har hunnit gå ut vid den aktuella tävlingen men du betalt in kan du kontakta stockholmskh@gmail.com så att medlemsansvarige kan godkänna din betalning.

 

Kontrollera även att din adress och övriga uppgifter stämmer, eftersom Rikshoppet kommer att skickas till den adress som finns angiven i Skuttli.

Copyright © All Rights Reserved