Stockholms Kaninhoppare

 

Nybörjarkurser

Vid intresse!

 

Skicka ett mail till:

info@stkh.se

 

så kontaktar vi er om aktuellt datum

 

Nyfiken på kaninhoppning?

Stockholms Kaninhoppare arrangerar 2-3 nybörjarkurser per år. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är intresserad av kaninhoppning och vill lära dig mer innan du beger dig ut på tävlingsbanan.

 

Minsta ålder för deltagare är det året man fyller 7 år, och har man med sig egen kanin så måste den vara minst 4 månader gammal. Det går även bra att låna en kanin men detta vill vi att det står i anmälan men det kommer även finnas ett antal kaniner på kursen att låna för de som inte har så hoppvilliga kaniner.

Man behöver EJ vara medlem för att deltaga på våra nybörjarkurser.

 

De som håller i kursen, är våra aktiva och duktiga medlemmar som alla är kunniga inom ämnet kaniner och kaninhoppning! Vi försöker även se till så att en ledare är godkänd domare.

 

På kursen kommer vi att gå igenom grunderna i kaninhoppning, hur det går till på en tävling och liknande, samt hoppa på träningsbanor. Vi går även igenom grunderna i kaninhantering som hur man sätter på sele, hur man klipper klor, kaninens bett och sjukdomar på kanin. Vi kommer instruera och hjälpa er samt svara på era frågor! Runt lunchtid tar vi en paus och fikar. Vi avslutar dagen med en inofficiell tävling i miniklass.

 

I anmälan skriver du som deltagre:

- Ditt namn

- Om egen kanin tas med (skriv även kaninens namn)/om du vill låna kanin

- Om du har någon allergi eller något annat som vi bör veta

 

Kostnad för nybörjarkurs är 150 kr.

 

Det finns ca 20 platser/kurs. Kursen blir bara av om vi har minst 5 anmälda deltagare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved